Презентації проектів "Комп`ютерні технології та майбутня професія"

середу, 15 квітня 2009 р.

Мрії Білоцерківської спільноти


1. Потрапивши в казкову країну учасники «Шляху до успіху» хотіли б стати принцесами й королевами, цуценятами й Мальвінами, феями, супергероями, метеликами, фотомоделями, поні, Білосніжками.
2. Не хотіли б стати вовками, грабіжниками, злодюгами, злими відьмами, бабами Ягами, злими орками, кентаврами, тролями, бандитами, Буратіно, Синіми Бородами, ельфами, карликами.
3. Якби стали чарівниками, робили б добро людям, зробили б так, щоб у всіх дітей-сиріт були батьки, щоб у всіх покращилось здоров`я, а світ став добрим і всі раділи.
4. Прилетівши додому на чарівному літаку почали б змінювати інтер`єр чи робити ремонт, або краще змінили його на новий багатоповерховий будинок чи віллу на березі моря, в якому є особиста кімната кожному, а собі особисто – кімнату найбільшу та ще 10 ноутбуків і 5 телефонів. Всі близькі та рідні в цьому домі жили без хвороб, не ходили на роботу, мали багато грошей (1млн. дол..) і щоб у холодильнику було багато їжі. Але деякі чарівники скромні: вони б прилетіли на літаку з квітами для бабусі, з іграшками для брата, костюмом для тата і начарували б здоров`я дідусю.
5. Відправившись в школу наші чарівники добавили б більше уроків (!!!), особливо уроків творчості, замість англійської мови вивчали б російську, більше комп’ютерів та ще й з Інтернетом, зробили б усіх добрими, вчителів – багатими, а однокласників – здоровими. А ще краще, коли це буде справжній шкільний замок з гарними туалетами, де всі доброзичливі і дружні, створили б рок-гурт та відмінили б всі уроки, а тому хто б`є інших начарували б перетворення на жаб.
6. Собі б особисто розкішний палац з 1 млн. ноутбуків, здоров`я, інше обличчя, красу, завжди залишитись чарівником, літак, щоб облітати всю планету, жити з «ранєтками»
7. Якщо б можна було стати твариною на деякий час, то ми б стали собаками, бобрами, драконами, пухнастими котиками, папугами, гепардами, левами, білками.
8. А вчительці б начарували завжди гарний настрій, бути без окулярів, 14-поверховий будинок чи казковий палац та нові ПК в кабінеті інформатики.

1 коментар: